VETERAANITALON FYSIOTERAPIA

Haukkamäentie 2
40270 Palokka
p. 044 377 9907


Palvelut: fysioterapia, fysikaaliset hoidot, hieronta ja tuotemyynti: mm. terveystyynyt, lääkinnälliset tuki- ja hoitosukat sekä tuet ja valmisortoosit.

Aukioloajat sopimuksen mukaan. Yhteydenotto puhelimitse tai paikan päällä. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös tekstiviestillä.

Ensimmäisellä kerralla hoitoon tullessasi täytetään Rekisteritietolomake, jossa kysytään henkilötietojanne ja luvat tietojen luovutukseen sekä EU:n Tietosuoja-asetuksen ( 2016 / 679 ) mukainen informointi. Otathan siis ensimmäisellä kerralla hoitoon tullessasi mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen. Rekisteriseloste on nähtävissä hoitolaitoksessa. Asiakkaan käynneistä tiedot menevät sähköiseen potilastieto- ja laskutusrekisteriin Diariumiin, jota ylläpitää Nordhealth Finland Oy sekä Kantaan ( Sähköinen valtakunnallinen potilastiedon arkisto ).

Omakannassa asiakas voi itse hallinnoida suostumuksiaan ja kieltojaan eli luovutuksiaan. Erinäiset lait määräävät tietojen käsittelyä ja tarkoitusta. Terveydenhuollon ammattihenkilön on kirjattava tarpeellinen tieto potilaan hoidon järjestämisen, suunnittelun, toteuttamisen ja seurannan turvaamiseksi. Tietoja käytetään myös rekisterinpitäjän oman toiminnan tilastointiin ja suunnitteluun. Kaikki tieto on salassa pidettävää sekä huolella suojattua. Tietosuojan ja –turvan käytäntöjen osalta on tehty Omavalvontasuunnitelma. Asiakkaalla on tietojensa tarkastus- ja korjauttamisoikeus.

Peruthan hoitosi viimeistään edellisenä päivänä!
Peruuttamattomista hoidoista perimme täyden maksun.